AKCE končí za:
» VYUŽIJTE 🎁 ZIMNÍ VÝPRODEJ AŽ 32%. AKCE platí do 22. BŘEZNA. «
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá: 8:00 - 16:00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.03.2023
❄ ZIMNÍ VÝPRODEJ 🎁 až 32%
Vážení zákazníci, V březnu jsme pro vás připravili 🎄 ZIMNÍ VÝPRODEJ ve výši až 32%. Nabídka platí jen do 26. BŘEZNA 2023. Neotálejte proto s případ... číst celé
24.02.2023
Spustili jsme pro vás rubriku PORADNA
Milí zákazníci, jsme velmi potěšeni, že Vám můžeme oznámit naši novou službu - videonávody, manuály v PDF a odpovědi na nejčastější dotazy v naší rub... číst celé
28.10.2021
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o.
Stínění 24 - další člen skupiny Sortiment 24 s.r.o. Vyzkoušejte také náš zcela nový eshop www.stineni24.cz Naleznete zde obrovské množství rolet, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
BLOG
Chci garnýž kulatou a nebo hranatou?
23.02.2023
Chci garnýž kulatou a nebo hranatou?
Pokud stále nemáte jasno, kdy a za jakých okolnosti zvolit kulatou či hranatou garnýž připravili jsme pro Vás článek, který vás těchto obav může jedno... číst celé
10 důvodů proč si vybrat kovovou garnýž namísto dřevěné
23.02.2023
10 důvodů proč si vybrat kovovou garnýž namísto dřevěné
Když přemýšlíte o výběru garnýže pro své okno, jedna z prvních otázek, které si položíte, je, zda zvolit garnýž z dřeva nebo kovu? Obě možnosti mají s... číst celé
Proč mít v domácnosti kovové garnýže?
23.02.2023
Proč mít v domácnosti kovové garnýže?
Garnýže jsou skvělým doplňkem každé domácnosti a jejich výhody jsou mnohé. Pokud ještě váháte, zda si vůbec pořídit garnýže, připravili jsme pro Vás 8... číst celé
Zobrazit všechny články

pečet kvality - ověřeno zákazníky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek Garnýže24.cz

  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Chci garnýž kulatou a nebo hranatou?
23.02.2023
Chci garnýž kulatou a nebo hranatou?
Pokud stále nemáte jasno, kdy a za jakých okolnosti zvolit kulatou či hranatou garnýž připravili jsme pro Vás článek, který vás těchto obav může jedno... číst celé
10 důvodů proč si vybrat kovovou garnýž namísto dřevěné
23.02.2023
10 důvodů proč si vybrat kovovou garnýž namísto dřevěné
Když přemýšlíte o výběru garnýže pro své okno, jedna z prvních otázek, které si položíte, je, zda zvolit garnýž z dřeva nebo kovu? Obě možnosti mají s... číst celé
Proč mít v domácnosti kovové garnýže?
23.02.2023
Proč mít v domácnosti kovové garnýže?
Garnýže jsou skvělým doplňkem každé domácnosti a jejich výhody jsou mnohé. Pokud ještě váháte, zda si vůbec pořídit garnýže, připravili jsme pro Vás 8... číst celé
Jak vybrat a koupit správnou garnýž?
22.02.2023
Jak vybrat a koupit správnou garnýž?
Záclonové garnýže jsou velmi výrazným praktickým prvkem interiéru každého domu.Jsou umístěny nad oknem, uchyceny do zdi či na strop, povětšinou dotvář... číst celé

platební brány garnýže24

Garnyže24.cz © 2012 - 2023 - Autorská práva vyhrazena
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz